МЕНЮ

Федерація стрільби України

Федерація стрільби України

46-ий Кубок Визволення, Пльзень, Чехія


    У Пльзені (Чехія) пройшов 46-ий Кубок Визволення з кульової стрільби, у якому прийняли участь 660 спортсменів з 34 країн світу.
    Вдало розпочала свій виступ збірна команда України. Наші пістолетчики в перший день змагань завоювали 4 медалі. Відзначився майстер спорту зі Львова – ПАСТЕРНАК Володимир – у вправі стандартний пістолет 25 метрів. Він у запеклій боротьбі переміг норвежця Хеннера. Для визначення переможця знадобилася додаткова серія, тому що після 60 пострілів суперники набрали однакову суму.
    У командній боротьбі наша дружина у складі: ЗМС Петріва Олександра (м. Львів), МСМК Кушнірова Дениса (м. Кривий Ріг) та МС Пастернака Володимира (м. Львів) зайняла друге місце, пропустивши вперед збірну Німеччини.
    На дистанції 10 метрів, пневматичний пістолет, срібну нагороду виборов МС з Чернігова – Попружний Юрій програвши чеському спортсмену, Светліку, а разом з Денисом Кушніровим та Олександром Петрівим збірна України посіла 3 місце програвши командам з Німеччини та Чехії.
    У стрільбі з пневматичного пістолету серед жінок слід відзначити МСМК Камінську Оксану з Рівного. У кваліфікації вона показала дуже високий результат – 387 очок. У фіналі змагань зайняла 4-те місце. В командній боротьбі наші дівчата стали 5-ми.
    Під час чергового дня змагань срібло для нашої збірної виборола пістолетна команда у вправі МП-6, до складу якої входять: Петрів Олександр (м. Львів, результат кваліфікації - 551), Кириленко Богдан (м. Вінниця, результат кваліфікації - 545), Попружний Юрій (м. Чернігів, результат кваліфікації - 543).
    Також виходом до фіналу відзначився олімпійський чемпіон Пекіну Петрів Олександр, який в результаті посів 7-ме місце.
    У стрільбі по рухомій мішені (вправа ВП-12) Кізима Ігор, зі Львова, посів 4-те місце із результатом 571 очко‏.
    Останній день змагань також не залишив нашу збірну без нагород!
    Вітаємо із зайнятим 3-м місцем, у вправі МГ-5, жіночу гвинтівочну команду. До складу якої входять: МСМК Сухорукова Вікторія, МСМК Леськів Леся, МСМК Ільіна Анна.

07.05.2015

Коментарі


Щоб залишити коментар авторизуйтесь або зареєструйтесь.